Gå til innhold

Standard Klistremerker

Våre standarde klistremerker gir høy kvalitets trykk på en hvit eller tilpasset bakgrunn for en god pris.

Design Selv
Bildet av Downfall 2018 logoen - Klistremerker fra Russemerket

Hvorfor velge oss?

Hos oss kan du enkelt designe deres klistremerker og bestille til deres russetid

Bestem bakgrunn

Hvis du velger våre Standarde klistremerker, kan du velge hvilken som helst bakgrunnsfarge. Alt fra Hvit, sort eller en farge som er tilpasset designet på deres logo.

Enkel bestilling

Vi har designet vår nettside så det blir enkelt for dere å bestille å se hvordan klistremerkene blir før dere kjøper. Besøk Design selv for å teste selv.

Rask levering

Med en leverings tid på antatte 2-7 Virkedager i produksjon pluss frakt, så er vi blandt de raskeste på markedet med å få levert produktet til dere.

Høy trykkvalitet

Vi har valgt de beste printerne og de beste materialene på markedet sånn at dere som kunder skal bli fornøyde med det dere kjøper. Besøk vår Instagramkonto for å se hva andre sier om oss

Skreddersydd

Ønsker du å se hvordan klistremerkene blir før dere bestiller? Besøk Design selv for å teste selv eller kontakt oss for å få hjelp.

Lang holdbarhet

Våre klistremerker har et ekstra laminatlag over trykket som gjør at klistremerker vil holde lenge på mobiler, busser og mer.

Mange valg

Med våre standarde klistremerker, får din gruppe mye for pengene. Da dere kan velge 100% hva slags farge bakgrunnen skal være på, til samme pris

Høy kvalitet

Våre standarde klistremerker er produsert med høykvalitets 3M vinyl og har et ekstra laminatlag over seg så de holder ekstra lenge.

Bestill klistremerker idag

Hos oss kan dere designe deres klistremerker før bestilling for å oppnå det dere ønsker