HolografiskKlistremerker

Våre holografiske klistremerker legger til et fargerikt regnbuespekter over trykket og er våre mest populære klistremerker.

Holografisk klistremerke
Deadbeat holografiske klistremerker
Game Changer holografiske klistremerker
Domen holografiske klistremerker
Rolling Disco holografiske klistremerker
Sigrid holografiske klistremerker
Bangshot holografiske klistremerker
Clubben holografiske klistremerker

Enkel bestilling av klistremerker

Med vårt helt unike Design Selv verktøy, er det superenkelt for det å få et preview av klistremerket, priser og størrelse før du bestiller. Sjekk ut Design selv vertøyet for å se dine klistremerker!

Customer profile user interface

Hvorfor velge oss?

Hos oss kan du enkelt designe deres klistremerker og bestille til deres russetid

Bestem holoeffekt

Hos oss, kan du enkelt velge om du ønsker den holografiske effekten på logoen og kanten, eller bare på kanten.

Høy trykkvalitet

Vi har valgt de beste printerne og de beste materialene på markedet sånn at dere som kunder skal bli fornøyde med det dere kjøper. Besøk vår instagram konto for å se hva andre sier om oss

Enkel bestilling

Vi har designet vår nettside så det blir enkelt for dere å bestille å se hvordan klistremerkene blir før dere kjøper. Besøk Design selv for å teste selv. for å se hva andre sier om oss

Skreddersydd

Ønsker du å se hvordan klistremerkene blir før dere bestiller? Besøk Design selv for å teste selv eller kontakt oss for å få hjelp. for å teste selv. for å se hva andre sier om oss

Rask leveringstid

Med en leveringstid tid på gjennsomsnittlig 2-7 Virkedager i produksjon pluss frakt, så er vi blandt de raskeste på markedet med å få levert produktet til dere.

Lang holdbarhet

Våre klistremerker har et ekstra laminatlag over trykket som gjør at klistremerker vil holde lenge på mobiler, busser og mer.

Trenger du klistremerker?Bruk vårt design verktøy for å bestille enkelt.

Klistremerker

Hvem passer holografiske klistremerker for?

Holografiske klistremerker er perfekte for de som ønsker muligheten til å feste sin logo på alle typer overflater, og skille seg ut fra mengden. Holografiske russeklistremerker ser ut som fest reinkarnert som et klistremerke! Med glinsende regnbuefarger er det umulig å ikke legge merke til disse klistremerkene.

Våre holografiske klistremerker har for lengst blitt bestselgere, og gir det lille ekstra til russetida. De kommer i svært høy kvalitet, har et veldig bra trykk og fargespekter, og tåler hardt vær og vind, og en hard fest. Holografiske russeklistremerker fra Russemerket vil holde seg fine gjennom hele russetida.

Hvorfor bruke holografiske klistremerker?

Mange russ benytter seg av klistremerker for å drive markedsføring, og bygge brand. Klistremerker er en enkel måte å spre sin logo på, uten å måtte trykke logoen på spesialvarer som drikkeflasker, mobilcover eller andre varer og produkter. Du kan rett og slett klistre din logo på alle tenkelige overflater, enkelt og greit. Holografiske klistremerker gjør også logoen svært synlig og minneverdig.

Holografiske russeklistremerker kan festes på alt fra laptoper, flasker, tavler, skap og de kan selvsagt også festes på innsiden og utsiden av enhver russebuss eller russebil.

Våre klistremerker er enkle å fjerne!

Holografiske klistremerker fra Russemerket sitter godt på alle typer gjenstander, men når festen er over og du vil fjerne klistremerket, er de enkle å få av uten at man står i fare for å sitte igjen med limflekker, riper eller stygge merker. Lyst på gode tips til hvordan dere kan fjerne klistremerkene etter russetida? Ta kontakt med oss for veiledning og råd!

Kjøp klistremerker