GjennomsiktigKlistremerker

Våre gjennomsiktige klistremerker er perfekt for russelogoer med sin transparente bakgrunn så du kan fokusere på logoen.

Holografisk klistremerke
Night sippin gjennomsiktige klistremerker
Pøbler gjennomsiktige klistremerker
Last party gjennomsiktige klistremerker
Blame the game gjennomsiktige klistremerker
Woozy wildin gjennomsiktige klistremerker
Mad delirous gjennomsiktige klistremerker
Akebakken gjennomsiktige klistremerker

Enkel bestilling av klistremerker

Med vårt helt unike Design Selv verktøy, er det superenkelt for det å få et preview av klistremerket, priser og størrelse før du bestiller. Sjekk ut Design selv vertøyet for å se dine klistremerker!

Customer profile user interface

Hvorfor velge oss?

Hos oss kan du enkelt designe deres klistremerker og bestille til deres russetid

Unik look

Hvis du velger våre Gjennomsiktig klistremerker, forsvinner kanten helt så det ser ut som at klistremerker kun består av logoen.

Høy trykkvalitet

Vi har valgt de beste printerne og de beste materialene på markedet sånn at dere som kunder skal bli fornøyde med det dere kjøper. Besøk vår instagram konto for å se hva andre sier om oss

Enkel bestilling

Vi har designet vår nettside så det blir enkelt for dere å bestille å se hvordan klistremerkene blir før dere kjøper. Besøk Design selv for å teste selv. for å se hva andre sier om oss

Skreddersydd

Ønsker du å se hvordan klistremerkene blir før dere bestiller? Besøk Design selv for å teste selv eller kontakt oss for å få hjelp. for å teste selv. for å se hva andre sier om oss

Rask leveringstid

Med en leveringstid på gjennsomsnittlig 2-7 Virkedager i produksjon pluss frakt, så er vi blandt de raskeste på markedet med å få levert produktet til dere.

Lang holdbarhet

Våre klistremerker har et ekstra laminatlag over trykket som gjør at klistremerker vil holde lenge på mobiler, busser og mer.

Trenger du klistremerker?Bruk vårt design verktøy for å bestille enkelt.

Klistremerker

Hvem passer gjennomsiktige klistremerker for?

Gjennomsiktige klistremerker kan brukes av alle russ over hele landet. Våre gjennomsiktige russeklistremerker her et stilrent design, og da merkene kommer med en gjennomsiktig kant, kan klistremerkene fungere som en elegant og enkel logo på ulike overflater.

Med våre gjennomsiktige russeklistremerker får du klistremerker i høy kvalitet, og du trenger ikke være redd for at de skal bli skjoldete eller ødelagt av vær, vind eller en vill fest. Vi har lagt til et ekstra lag laminat over våre klistremerker, slik at de blir ekstremt holdbare, og ser like fine ut gjennom hele russetiden.

Hvorfor bruke gjennomsiktige klistremerker?

Hvis du er på jakt etter en enkel måte å drive branding på, og ønsker å bli gjenkjent eller husket, kan gjennomsiktige klistremerker være en del av deres markedsføringsstrategi. Klistermerkene våre kan leveres i en rekke størrelse, og kommer i nøyaktig det designet dere ønsker. De gjør det enkelt å feste logoer, slagord eller andre visuelle elementer på alle tenkelige overflater.

Du kan for eksempel feste gjennomsiktige klistremerker på baksiden av mobilen, på lapptopper eller på drikkeflasker som skal med på rulling. Du kan også klistre dem på innsiden og utsiden av russebiler og russebusser – og kanskje til og med snike ditt merke på konkurrerende busser i løpet av en sein kveld. Da våre klistremerker er enkle å fjerne, vil dette by på harmløs moro og kanskje trigge konkurransestemningen litt ekstra.

Gjennomsiktige klistremerker kan fjernes lett, og lager ingen stygge merker

Uansett hvilken type overflate du velger å feste ditt russeklistremerke på, er det greit å vita at selv om de sitter godt gjennom hele russetida, er de også svært enkle å fjerne. Våre gjennomsiktige klistremerker lager heller ingen stygge limflekker eller andre merker når de tas vekk.

Vi kan også bistå med gode tips og råd, dersom du er usikker på hvordan du best mulig får fjernet ditt russeklistremekre når årets største fest er over.

Kjøp klistremerker