StandardKlistremerker

Våre standarde klistremerker gir høy kvalitets trykk på en hvit eller tilpasset bakgrunn for en god pris.

Holografisk klistremerke
Silkroad klistremerker
Sigrid klistremerker
Good Life klistremerker
Hjemsøkt klistremerker
Way Up High klistremerker
Testing klistremerker
Lush Life klistremerker

Enkel bestilling av klistremerker

Med vårt helt unike Design Selv verktøy, er det superenkelt for det å få et preview av klistremerket, priser og størrelse før du bestiller. Sjekk ut Design selv vertøyet for å se dine klistremerker!

Customer profile user interface

Hvorfor velge oss?

Hos oss kan du enkelt designe deres klistremerker og bestille til deres russetid

Bestem bakgrunn

Hvis du velger våre Standarde klistremerker, kan du velge hvilken som helst bakgrunnsfarge. Alt fra Hvit, sort eller en farge som er tilpasset designet på deres logo.

Høy trykkvalitet

Vi har valgt de beste printerne og de beste materialene på markedet sånn at dere som kunder skal bli fornøyde med det dere kjøper. Besøk vår instagram konto for å se hva andre sier om oss

Enkel bestilling

Vi har designet vår nettside så det blir enkelt for dere å bestille å se hvordan klistremerkene blir før dere kjøper. Besøk Design selv for å teste selv. for å se hva andre sier om oss

Skreddersydd

Ønsker du å se hvordan klistremerkene blir før dere bestiller? Besøk Design selv for å teste selv eller kontakt oss for å få hjelp. for å teste selv. for å se hva andre sier om oss

Rask leveringstid

Med en leveringstid tid på gjennsomsnittlig 2-7 Virkedager i produksjon pluss frakt, så er vi blandt de raskeste på markedet med å få levert produktet til dere.

Lang holdbarhet

Våre klistremerker har et ekstra laminatlag over trykket som gjør at klistremerker vil holde lenge på mobiler, busser og mer.

Trenger du klistremerker?Bruk vårt design verktøy for å bestille enkelt.

Klistremerker

Hvem passer standard klistremerker for?

Standard klistremerker passer perfekt for alle typer russ. Dette er våre mest rimelige russeklistremerker. Hvis du vil spare noen kroner, men fortsatt ønsker deg klistremerker som ser bra ut og har høy kvalitet er dette klistremerkene for deg.

Mange velger standard klistremerker med hvit bakgrunn, men husk at du har full frihet til å velge akkurat den bakgrunnsfargen su selv ønsker – uten ekstra kostnad selvsagt. Hos oss får du også full skapelsesfrihet! Vi kan trykke klistremerker i nøyaktig det designet og de fargene du ønsker deg. Enklere blir det ikke!

Enkel å fjerne

Usikker på om du skal bruke noe av russebudsjettet på klistremerker? Redd for å ikke kunne få fjernet klistremerkene godt nok etter russetida, eller frykter du kanskje at de vil etterlate limflekker og stygge merker? Russeklistremerkene fra Russemerket sitter godt gjennom hele russetida, men er også enkle å få vekk når festen er over.

Hvis du er redd for å skrape opp underflater i fjerningsprosessen kan du kontakte oss for gode råd og tips som gjør det både lettvint og effektivt å få bort klistremerkene fra alle tenkelige overflater.

Våre standard klistremerker kan være med på å gjøre det enklere å markere seg under russetiden. Ved å benytte seg av klistremerker får man mulighet til å promotere seg selv, sin russebuss eller sin russebil. Klistremerker kan festes på de fleste overflater, og vil være en effektiv måte å drive branding eller markedsføring på.

Lyst til å bli lagt merke til? Ta med deg russeklistremerkene og fest de steder de blir lagt merke til. Du kan klistre ditt merke på drikkeflasker, PC og Mac, telefoner, tavler, vegger, kjøleskapet, på russebilen eller russebusen, eller hvor enn du selv ønsker.

Kjøp klistremerker