Gå til innhold

Uendelige valgmuligheter

Hos oss kan dere velge mellom flere typer klistremerker, mange størrelser og omtrent hvilket som helst antall som dere vil.

Design Selv Mer informasjon
Bildet av forskjellige klistremerketyper - Klistremerker fra Russemerket

Standard
Klistremerker

Les mer

Gjennomsiktig Klistremerker

Les mer

Holografisk Klistremerker

Les mer

Hvorfor velge oss?

Hos oss kan du enkelt designe deres klistremerker og bestille til deres russetid

Bestem bakgrunn

Hvis du velger våre Standarde klistremerker, kan du velge hvilken som helst bakgrunnsfarge. Alt fra Hvit, sort eller en farge som er tilpasset designet på deres logo.

Enkel bestilling

Vi har designet vår nettside så det blir enkelt for dere å bestille å se hvordan klistremerkene blir før dere kjøper. Besøk Design selv for å teste selv.

Rask levering

Med en leverings tid på antatte 2-7 Virkedager i produksjon pluss frakt, så er vi blandt de raskeste på markedet med å få levert produktet til dere.

Høy trykkvalitet

Vi har valgt de beste printerne og de beste materialene på markedet sånn at dere som kunder skal bli fornøyde med det dere kjøper. Besøk vår Instagramkonto for å se hva andre sier om oss

Skreddersydd

Ønsker du å se hvordan klistremerkene blir før dere bestiller? Besøk Design selv for å teste selv eller kontakt oss for å få hjelp.

Lang holdbarhet

Våre klistremerker har et ekstra laminatlag over trykket som gjør at klistremerker vil holde lenge på mobiler, busser og mer.

Uendelige valgmuligheter

Hos oss kan dere velge mellom flere typer klistremerker, mange størrelser og omtrent hvilken som helst mengde dere ønsker.

Er du stolt av russebussen eller russebilen deres? Digger dere konseptet? Fått på plass en fin logo som bare venter på å bli vist frem? Hvorfor ikke gjøre nettopp det? Vis frem din logo, ditt konsept og din russebuss eller russebil gjennom stilrene og slitesterke klistremerker av
høy kvalitet.

Russeklistremerker hjelper å spre konseptet deres!

Et godt designet klistremerke kan hjelpe til med å spre konseptet til en russebuss eller en russebil på en enkel og effektiv måte. Ved bruk av russeklistremerker kan du sette ditt preg på ulike gjenstander som brukes gjennom hele russetida, dele ut klistremerkene dine til
andre og se de farge området du bor i på 1-2-3.

Hos Russemerket kan du sikre deg flotte klistremerker med sterke farger og et fint trykk. Vi tilbyr standard, gjennomsiktige og holografiske klistremerker. Dermed kan du velge og vrake i ulike visuelle virkemidler, og bestille nøyaktig de klistremerkene som kommer til å fungere best for dere.

Selv om mye markedsføring og merkevarebygging i dag foregår på nett, skal man ikke kimse av hvor effektive klistremerker, logoer og slagord faktisk kan være. Ved bruk av russeklistremerker er det ikke bare på nett man kan legge merke til din russebuss eller russebil. Når du preger gjenstander med deres egne russeklistremerker vil dere lettere dukke
opp i hverdagen til alle rundt dere.

En rimelig måte å spre russelogoen din på

Med russeklistremerker kan du enkelt spre en logo eller et slagord på ulike varer og gjenstander, uten å måtte betale dyre summer for å spesialbestille logoartikler. Dette åpner også opp en mulighet for at alle på russebussen eller i russebilen kan bruke sine favorittprodukter gjennom hele russetida, med logoen godt synlig.

Du kan for eksempel feste klistremerket ditt på en drikkeflaske som skal med på rulling, klistre det på mobilcoveret eller laptopen. Våre russeklistremerker sitter godt, og kan festes på mange ulike overflater. Samtidig er de også enkle å fjerne, uten at man risikerer stygge
merker eller plagsomme limflekker.

Våre kunder sier

Spørsmål og svar

Mange ønsker å få levert sine produkter så raskt som mulig. Hos oss vil du kunne motta dine klistremerker relativt fort etter bestilling. Fra og med dagen logoen og betalingen ergodkjent har vi 2 til 7 virkedager i produksjonstid, pluss 1 til 4 virkedager i frakt. Deretter bør dine klistremerker være levert trygt hjem til deg.

Hos oss finner du en rekke ulike russeklistremerker, alle med forskjellige fordeler. Du kan velge mellom standard klistremerker, gjennomsiktige klistremerker og holografiske klistremerker. De mest populære klistremerkene vi fører er de holografiske klistremerkene i størrelse 5 x 5 cm.

Du kan bestille så mange klistremerker du vil av oss, og det er fullt mulig å bestille under 100 stykker. Likevel er det viktig å påpeke at vi har et bestillingsminsteantall på 100 stk, som gjelder for alle størrelser opp til 7 x 7 cm. Først da vil minsteantallet senkes, og du kan bestille færre klistremerker.

Vi fører ulike klistremerker, og hos oss kan du velge mellom standard klistremerker, gjennomsiktige klistremerker og holografiske klistremerker. Hvis du vil ha en spesifikk bakgrunnsfarge på fine klistremerker, må du velge våre standard klistremerker. Her kan du enkelt bestemme nøyaktig den bakgrunnsfarge du vil ha.

Hos Russemerket kan du bestille en rekke ulike former og størrelser for dine klistremerker. Vi produserer faktisk alt i fra 3 x 3 cm til 60 x 60 cm i våre klistremerker. Den mest populære og vanligste størrelsen, som mange russ foretrekker er klistremerker i 5 x 5 cm.

Hos oss kan alle russ skreddersy sine individuelle klistremerker, slik at dere blir godt fornøyde med det ferdige produktet. Det er derfor fullt mulig å levere helt egne kutte-kanter i deres bestilling. Det eneste dere trenger å gjøre er å levere en AI-fil med en kuttekant, så fikser vi resten for dere.

Hos oss ønsker vi at betaling for klistremerker skal være så enkelt og tilgjengelig som mulig. Derfor har vi opprettet flere ulike betalingsløsninger, slik at dere kan velge den betalingsmetoden som passer best. På dette tidspunktet tilbyr vi kortbetaling og Faktura.

Dere trenger ikke tenke på noe oppstartstillegg når dere bestiller skreddersydde klistremerker fra oss. Vi ønsker at russen kan spare penger der det går, og derfor vil dere hos oss slippe enhver form for oppstartstillegg. Likevel vil dere måtte bestille et minstekvantum på 100 klistremerker, dersom de er på en størrelse under 7×7 cm.

For mange er russetida godt planlagt, mens for andre kommer den mer brått på. Det kan også plutselig oppstå et ønske om å bestille klistremerker, selv om man ikke tenke på dette fra starten av planleggingen. Trenger dere en hastelevering? Ikke noe problem! Da må dere kontakte oss på Facebook eller på mail, for å få avklart tidsrommet produktene må være ferdige. Vi hiver oss rundt, slik at dere får klistremerkene når dere trenger dem.

La oss være ærlige – folk digger klistremerker!

En ting er sikkert, uansett hvor gammel man blir – er klistremerker fortsatt stas. Det er rett og slett gøy å individualisere forskjellige gjenstander, med flotte og gjenkjennbare klistremerker. Våre
produkter gjør det også lettere for russen å danne fellesskap gjennom samme identitetsmarkør.

Det er enkelt å se hvem som er russ i løpet av året, når alle går med de samme uniformene. Med individuelle klistremerker kan man skille seg litt mer fra mengden, og danne sine egne fellesskap under den store russeparaplyen som omfavner all russ.

I tillegg er russeklistremerker også flotte og visuelle minner alle bør spare på etter at den fantastiske russetiden er over. Bestill gjerne flere merker, som kan brukes på de overflatene dere ønsker, deles ut til venner, familie, kjente og ukjente – men husk også å ta vare på et par merker selv. Det kommer garantert til å bli stas å hente de frem igjen, sammen med russekort og russeluer når du har blitt gammel og grå. Se her Instagram

Bestill klistremerker idag

Hos oss kan dere designe deres klistremerker før bestilling for å oppnå det dere ønsker