Uendeligevalgmuligheter

Hos oss kan dere velge mellom flere typer klistremerker, mange størrelser og omtrent hvilket som helst antall som dere vil.

Holografisk klistremerke
 
Holografisk klistremerke

Standard klistremerker

Våre standard klistremerker gir høy kvalitetstrykk på en hvit eller tilpasset bakgrunn til en god pris.

Design selv
Holografisk klistremerke

Gjennomsiktige klistremerker

Våre gjennomsiktige klistremerker skjuler kanten ved å bruke transparent folie isteden for hvit.

Design selv
Holografisk klistremerke

Holografisk klistremerker

Holografiske klistremerker er vår mest populære type og gir regnbue effekt på klistremerket.

Design selv

Hvorfor velge oss?

Hos oss kan du enkelt designe deres klistremerker og bestille til deres russetid

Bestem bakgrunn

Hvis du velger våre Standarde klistremerker, kan du velge hvilken som helst bakgrunnsfarge. Alt fra Hvit, sort eller en farge som er tilpasset designet på deres logo.

Høy trykkvalitet

Vi har valgt de beste printerne og de beste materialene på markedet sånn at dere som kunder skal bli fornøyde med det dere kjøper. Besøk vår instagram konto for å se hva andre sier om oss

Enkel bestilling

Vi har designet vår nettside så det blir enkelt for dere å bestille å se hvordan klistremerkene blir før dere kjøper. Besøk Design selv for å teste selv. for å se hva andre sier om oss

Skreddersydd

Ønsker du å se hvordan klistremerkene blir før dere bestiller? Besøk Design selv for å teste selv eller kontakt oss for å få hjelp. for å teste selv. for å se hva andre sier om oss

Rask leveringstid

Med en leveringstid tid på gjennsomsnittlig 2-7 Virkedager i produksjon pluss frakt, så er vi blandt de raskeste på markedet med å få levert produktet til dere.

Lang holdbarhet

Våre klistremerker har et ekstra laminatlag over trykket som gjør at klistremerker vil holde lenge på mobiler, busser og mer.
Silk road klistremerker
Sigrid klistremerker
Good life klistremerker
Hjemsøkt klistremerker
Way up high klistremerker
Testing klistremerker
Lush life klistremerker

Enkel bestilling av klistremerker

Med vårt helt unike Design Selv verktøy, er det superenkelt for det å få et preview av klistremerket, priser og størrelse før du bestiller. Sjekk ut Design selv vertøyet for å se dine klistremerker!

Customer profile user interface

Trenger du klistremerker?Bruk vårt design verktøy for å bestille enkelt.

Klistremerker

Uendelige valgmuligheter

Hos oss kan dere velge mellom flere typer klistremerker, mange størrelser og omtrent hvilken som helst mengde dere ønsker.

Er du stolt av russebussen eller russebilen deres? Digger dere konseptet? Fått på plass en fin logo som bare venter på å bli vist frem? Hvorfor ikke gjøre nettopp det? Vis frem din logo, ditt konsept og din russebuss eller russebil gjennom stilrene og slitesterke klistremerker av høy kvalitet.

Russeklistremerker hjelper å spre konseptet!

Et godt designet klistremerke kan hjelpe til med å spre konseptet til en russebuss eller en russebil på en enkel og effektiv måte. Ved bruk av russeklistremerker kan du sette ditt preg på ulike gjenstander som brukes gjennom hele russetida, dele ut klistremerkene dine til andre og se de farge området du bor i på 1-2-3.

Hos Russemerket kan du sikre deg flotte klistremerker med sterke farger og et fint trykk. Vi tilbyr standard, gjennomsiktige og holografiske klistremerker. Dermed kan du velge og vrake i ulike visuelle virkemidler, og bestille nøyaktig de klistremerkene som kommer til å fungere best for dere.

Selv om mye markedsføring og merkevarebygging i dag foregår på nett, skal man ikke kimse av hvor effektive klistremerker, logoer og slagord faktisk kan være. Ved bruk av russeklistremerker er det ikke bare på nett man kan legge merke til din russebuss eller russebil. Når du preger gjenstander med deres egne russeklistremerker vil dere lettere dukke opp i hverdagen til alle rundt dere.

En rimelig måte å spre russelogoen din på

Med russeklistremerker kan du enkelt spre en logo eller et slagord på ulike varer og gjenstander, uten å måtte betale dyre summer for å spesialbestille logoartikler. Dette åpner også opp en mulighet for at alle på russebussen eller i russebilen kan bruke sine favorittprodukter gjennom hele russetida, med logoen godt synlig. Du kan for eksempel feste klistremerket ditt på en drikkeflaske som skal med på rulling, klistre det på mobilcoveret eller laptopen. Våre russeklistremerker sitter godt, og kan festes på mange ulike overflater. Samtidig er de også enkle å fjerne, uten at man risikerer stygge merker eller plagsomme limflekker.

Kjøp klistremerker