Gå til innhold

Info

På denne siden vil du finne informasjon om våre tjenester og annen informasjon

Spørsmål og svar

Mange ønsker å få levert sine klistremerker så raskt som mulig. Hos oss vil du kunne motta dine klistremerker relativt fort etter bestilling. Fra og med dagen logoen og betalingen ergodkjent har vi 2 til 7 virkedager i produksjonstid, pluss 1 til 4 virkedager i frakt. Deretter bør dine klistremerker være levert trygt hjem til deg.

Hos oss finner du en rekke ulike russeklistremerker, alle med forskjellige fordeler. Du kan velge mellom standard klistremerker, gjennomsiktige klistremerker og holografiske klistremerker. De mest populære klistremerkene vi fører er de holografiske klistremerkene i størrelse 5 x 5 cm.

Du kan bestille så mange klistremerker du vil av oss, og det er fullt mulig å bestille under 100 stykker. Likevel er det viktig å påpeke at vi har et bestillingsminsteantall på 100 stk, som gjelder for alle størrelser opp til 7 x 7 cm. Først da vil minsteantallet senkes, og du kan bestille færre klistremerker.

Vi fører ulike klistremerker, og hos oss kan du velge mellom standard klistremerker, gjennomsiktige klistremerker og holografiske klistremerker. Hvis du vil ha en spesifikk bakgrunnsfarge på fine klistremerker, må du velge våre standard klistremerker. Her kan du enkelt bestemme nøyaktig den bakgrunnsfarge du vil ha.

Hos Russemerket kan du bestille en rekke ulike former og størrelser for dine klistremerker. Vi produserer faktisk alt i fra 3 x 3 cm til 60 x 60 cm i våre klistremerker. Den mest populære og vanligste størrelsen, som mange russ foretrekker er klistremerker i 5 x 5 cm.

Hos oss kan alle russ skreddersy sine individuelle klistremerker, slik at dere blir godt fornøyde med det ferdige produktet. Det er derfor fullt mulig å levere helt egne kutte-kanter i deres bestilling. Det eneste dere trenger å gjøre er å levere en AI-fil med en kuttekant, så fikser vi resten for dere.

Hos oss ønsker vi at betaling for klistremerker skal være så enkelt og tilgjengelig som mulig. Derfor har vi opprettet flere ulike betalingsløsninger, slik at dere kan velge den betalingsmetoden som passer best. På dette tidspunktet tilbyr vi kortbetaling og Faktura.

Dere trenger ikke tenke på noe oppstartstillegg når dere bestiller skreddersydde klistremerker fra oss. Vi ønsker at russen kan spare penger der det går, og derfor vil dere hos oss slippe enhver form for oppstartstillegg. Likevel vil dere måtte bestille et minstekvantum på 100 klistremerker, dersom de er på en størrelse under 7×7 cm.

For mange er russetida godt planlagt, mens for andre kommer den mer brått på. Det kan også plutselig oppstå et ønske om å bestille klistremerker, selv om man ikke tenke på dette fra starten av planleggingen. Trenger dere en hastelevering? Ikke noe problem! Da må dere kontakte oss på Facebook eller på mail, for å få avklart tidsrommet produktene må være ferdige. Vi hiver oss rundt, slik at dere får klistremerkene når dere trenger dem.

Hvordan få sponsorer som russ? Russemerket

Hvordan få sponsorer som russ?

I dette innlegget skal vi gi dere tips til hvordan dere kan få sponsorer til russ! Vi kan starte med å forklare hvorfor bedrifter leter etter sponsorgrupper. Enkelt: For å […]

Les mer
back Russemerket

5 økonomitips til russen

I dette innlegget skal vi ta for oss noen økonomitips for russen.  Tips 1: For å kunne feire russetiden uten å måtte tenke på pengebruken eller sitte igjen med gjeld, […]

Les mer

Bestill klistremerker idag

Hos oss kan dere designe deres klistremerker før bestilling for å oppnå det dere ønsker