Gå til innhold
Hjem Russemerket

Hvor mange klistremerker er vanlig for russ?

Hvert år får vi mange forespørsler av russ som er usikkre på hva de egentlig vil ha, med lang erfaring kan vi hjelpe deg!

Det enkleste, er når alle på gruppen skal ha like mange. På den måten blir det enkelt å fordele rundt klistremerkene, og det blir oftere for russen. Det er vanlig for små grupper som har lyst på klistremerker kun for å gi til er par venner etc å ha et sted mellom 20-30 klistremerker per pers. Det er da i størrelsen som passer på mobiltelefoner, 3×3-6x6CM.

Mellom storegrupper velger ofte klistremerker av forskjellige typer, og størrelser per “navn”. Da er det vanlig å enten gå for standard klistremerker og holografiske klistremerker. Men noen grupper velger også holografiske klistremerker og noen større klistremerker som passer godt på busser, vaner og laptopper. Ofte i størrelser 10×10-20x20CM.

Busser bruker som oftest å kjøpe flest klistermerker. Gjennomsnittlig finner vi at busser kjøper rundt 50-150stk per medlem. Da noen gjennomsiktige, noen holografiske og 1-5 store klistremerker til hvert medlem.

 

Men alt dette er individuelt, det som er nevnt over er kun det vi ser vanligvis. Vi leverer i nesten alle størrelser, folier og antall dere kan ønske dere. Så ta kontakt med oss idag for å bestille deres klistremerker.

Bestill klistremerker idag

Hos oss kan dere designe deres klistremerker før bestilling for å oppnå det dere ønsker