Gå til innhold

Gjennomsiktig Klistremerker

Våre gjennomsiktige klistremerker er perfekt for russelogoer med sin transparente bakgrunn så du kan fokusere på logoen

Design Selv
Bildet av Mad John 2020 logoen - Klistremerker fra Russemerket

Hvorfor velge oss?

Hos oss kan du enkelt designe deres klistremerker og bestille til deres russetid

Bestem bakgrunn

Hvis du velger våre Standarde klistremerker, kan du velge hvilken som helst bakgrunnsfarge. Alt fra Hvit, sort eller en farge som er tilpasset designet på deres logo.

Enkel bestilling

Vi har designet vår nettside så det blir enkelt for dere å bestille å se hvordan klistremerkene blir før dere kjøper. Besøk Design selv for å teste selv.

Rask levering

Med en leverings tid på antatte 2-7 Virkedager i produksjon pluss frakt, så er vi blandt de raskeste på markedet med å få levert produktet til dere.

Høy trykkvalitet

Vi har valgt de beste printerne og de beste materialene på markedet sånn at dere som kunder skal bli fornøyde med det dere kjøper. Besøk vår Instagramkonto for å se hva andre sier om oss

Skreddersydd

Ønsker du å se hvordan klistremerkene blir før dere bestiller? Besøk Design selv for å teste selv eller kontakt oss for å få hjelp.

Lang holdbarhet

Våre klistremerker har et ekstra laminatlag over trykket som gjør at klistremerker vil holde lenge på mobiler, busser og mer.

‘Reneste’ looken

Våre gjennomsiktige klistremerker gir den ‘reneste’ looken. Da kanten på klistremerket er helt gjennomsiktig ser det kun ut som klistremerket består av logoen

Holder lenge

Våre gjennomsiktige klistremerker er produsert med høykvalitets 3M vinyl og har et ekstra laminatlag over seg så de holder ekstra lenge.

Hvem passer gjennomsiktige klistremerker for?

Gjennomsiktige klistremerker kan brukes av alle russ over hele landet. Våre gjennomsiktige russeklistremerker her et stilrent design, og da merkene kommer med en gjennomsiktig kant, kan klistremerkene fungere som en elegant og enkel logo på ulike overflater.

Med våre gjennomsiktige russeklistremerker får du klistremerker i høy kvalitet, og du trenger ikke være redd for at de skal bli skjoldete eller ødelagt av vær, vind eller en vill fest. Vi har lagt til et ekstra lag laminat over våre klistremerker, slik at de blir ekstremt holdbare, og ser like fine ut gjennom hele russetiden.

Hvorfor bruke gjennomsiktige klistremerker?

Hvis du er på jakt etter en enkel måte å drive branding på, og ønsker å bli gjenkjent eller husket, kan gjennomsiktige klistremerker være en del av deres markedsføringsstrategi. Klistermerkene våre kan leveres i en rekke størrelse, og kommer i nøyaktig det designet dere ønsker. De gjør det enkelt å feste logoer, slagord eller andre visuelle elementer på alle tenkelige overflater.

Du kan for eksempel feste gjennomsiktige klistremerker på baksiden av mobilen, på lapptopper eller på drikkeflasker som skal med på rulling. Du kan også klistre dem på innsiden og utsiden av russebiler og russebusser – og kanskje til og med snike ditt merke på konkurrerende busser i løpet av en sein kveld. Da våre klistremerker er enkle å fjerne, vil dette by på harmløs moro og kanskje trigge konkurransestemningen litt ekstra.

Gjennomsiktige klistremerker kan fjernes lett, og lager ingen stygge merker

Uansett hvilken type overflate du velger å feste ditt russeklistremerke på, er det greit å vita at selv om de sitter godt gjennom hele russetida, er de også svært enkle å fjerne. Våre gjennomsiktige klistremerker lager heller ingen stygge limflekker eller andre merker når de tas vekk.

Vi kan også bistå med gode tips og råd, dersom du er usikker på hvordan du best mulig får fjernet ditt russeklistremekre når årets største fest er over.

Bestill klistremerker idag

Hos oss kan dere designe deres klistremerker før bestilling for å oppnå det dere ønsker