Gå til innhold
back Russemerket

5 økonomitips til russen

I dette innlegget skal vi ta for oss noen økonomitips for russen. 

Tips 1: For å kunne feire russetiden uten å måtte tenke på pengebruken eller sitte igjen med gjeld, anbefaler vi på det høyeste at gruppen utfører dugander. Spesielt arbeidsdugnader da man ikke trenger å legge ut penger for å kunne tjene dem. Det finnes mange dugnadpartnere som kun arbeider med russen, men det finnes også mange bedrifter som har arbeidsdugnader.

Tips 2: IKKE TA OPP GJELD. Dette blir nevnt av forelde, lærere og økonomieksperter hele tiden og russen blir lei av å høre det. Å pådra seg kredittkortgjeld eller forbrukslån når man er under 25 år er ikke en veldig god idé da dette kan være ødeleggende for eventuelle huslån eller billån du skal ha i fremtiden.

Tips 3: Er det feil eller mangler på produkter? Klag med en gang, ikke vent. I Norge er konsumere heldige og ha forbrukerloven bak seg som sikrer at i nesten alle tilfeller får kunden det de bestiller. Vi får mange hendvendelser årlig av russ som ikke er fornøyde hos store aktører og kommer til oss. Oftest er det produksjonsfeil eller forsinkelser som ødelegger. Hos oss så sjekkes alle produktene før de blir sendt ut, så du skal være sikker på at du får de varene du bestillte!

Tips 4: Angrerett! Du har i utgangspunktet 14 dagers angrerett på varer du kjøper i Norge. MERK: Dette gjelder ikke på varer som er spesiallaget som feks, klistremerker, russekort, klær med trykk og andre varer som ikke er standard.

Tips 5: Dette tipset er spesielt rettet mot russ i busser, vaner eller gjenger. Husk å inngå en avtale intert (Gjerne en kontrakt) så det ikke går galt mellom medlemmene, innbetalinger eller uenigheter.

Bestill klistremerker idag

Hos oss kan dere designe deres klistremerker før bestilling for å oppnå det dere ønsker